Boudoir

Een boudoir shoot is de ultieme manier om op een professionele manier jouw vrouwelijke vormen van hun beste kant te laten zien. Omdat je trots bent op jouw gezonde lijf, om jouw partner te verrassen met sensuele foto’s of gewoon omdat jij een mooie herinnering wilt aan deze fase in jouw leven. Een boudoir shoot is er in meerdere varianten, aan jou de keus voor het perfecte moment.

De boudoir shoort duurt ruim 2 uur. Voorafgaand hoef je gelukkig niet uren haar en make-up tutorials te bekijken, want ook daar wordt voor gezorgd. De shoot is namelijk inclusief visagie en haar.

Tijdens de boudoir shoot ga je op de foto in (bruids)lingerie. Je zult zien dat het misschien even wennen is om deze kant van jezelf te laten zien, maar jouw lichaam is prachtig en daar mag je trots op zijn! We nemen alle tijd zodat jij je op je gemak voelt en benadrukken dan de punten waar jij het meest trots op bent. En waar jij minder blij mee bent… geen zorgne, want door belichting en handige tips en tricks zal je versteld staan van het eindresultaat.

Soorten boudoir shoots

Regular boudoir

Misschien wordt het album een verrassing voor jouw lover, of geheel voor jezelf.

Je hebt geen speciale reden nodig voor een heerlijke dag waarin jij het middelpunt bent en waar je ook nog eens een flinke dosis zelfvertrouwen van krijgt. Niet alleen tijdens de shoot, maar vooral als je het resultaat ziet: romantische en stijlvolle foto’s van alles dat jou zo mooi maakt.

Bridal boudoir

Op jouw trouwdag schuilt er onder jouw jurk natuurlijk zorgvuldig uitgezochte bruidslingerie. Je bent weken bezig geweest met alle voorbereidingen en dan is de dag ineens daar. Zonde om er maar een dag van te mogen genieten. Hoe leuk zou het zijn om naast jouw bruidsfotografie nog een speciale serie te hebben waarop jij op sensuele wijze schittert in jouw prachtige outfit. Eentje waarmee jij jouw liefde nog eens extra kunt verrassen. Op de ochtend van jullie bruiloft of misschien wel als verrassing tijdens de huwelijksreis.

Een bridal boudoir shoot is natuurlijk niet compleet zonder jouw bruidsaccessoires. Jouw sluier of kousen zorgen voor een extra romantisch tintje aan deze bijzondere shoot.

Maternity boudoir

Wil je eens een totaal andere zwangerschapsshoot doen? Tijdens de maternity boudoir wordt de sensuele kant van jouw zwangerschap vastgelegd. Natuurlijk staat jouw prachtige buik nog steeds in het middelpunt, maar met mooie stoffen als kant en zijde laten we ook jouw volle decolleté zien en jouw stralende huid en haren. De maternity boudoir shoot is een unieke manier om de bijzondere veranderingen in jouw lichaam vast te leggen terwijl jij uitkijkt naar de komst van jouw kleintje