Bruiloft

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie bruiloft een prachtige dag wordt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we jullie wensenlijst door en geef ik een idee van de mogelijkheden. 

Ongedwongen foto’s of juist stijlvol geposeerd? De keus is aan jullie en alles is bespreekbaar. Creativiteit en sfeer staan voor mij centraal. Ik ben dan ook altijd op zoek naar het mooiste plekje of hoekje met het beste licht. Soms moet ik hiervoor heel hoog klimmen of helemaal in een hoek kruipen, maar dit allemaal om het beste resultaat neer te zetten! 

Trouwalbum:

Een trouwalbum maakt jullie dag compleet. Bekijk tijdens het kennismakingsgesprek een van de voorbeelden en jullie zien gelijk waarom. Wanneer jullie het luxe album openslaan, zullen jullie nog jarenlang kunnen nagenieten van de dag waarop jullie elkaar het ja-woord gaven. Want naast de ring om jullie vingers, is een trouwalbum de enige tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. Daarom is het afnemen van een trouwalbum een vast onderdeel van mijn fotoreportage. Doordat ik beschik over professionele software, kennis van grafische vormgeving en de juiste contacten met drukkers, ontvangen jullie gegarandeerd een kwalitatief product dat jullie prachtige foto’s alle eer aandoet. En dat bespaart jullie weer uren uitzoekwerk en frustraties die je tijdens je wittebroodsweken niet kan gebruiken. 

Levertijd: 

Na jullie trouwdag zitten jullie natuurlijk met smart op de foto’s te wachten. Daarom ontvang je binnen 1 week na de bruiloft al een mooie preview met 10 foto’s.  

De levertijd voor de gehele set foto’s inclusief het trouwalbum betreft 8 weken.

Praktische info prijzen: Klik hier