Over Mij

Ik ben Katja Baron, een jonge dynamische vrouw die door middel van fotografie haar creativiteit naar de buitenwereld brengt. Mijn ding is bezig zijn met mensen en door mijn fotografie emotie losmaken bij de kijker. Door mijn Russische achtergrond, mijn verhuizing naar Nederland op mijn 10e en de reizen die ik heb mogen maken, heb ik veel meegemaakt waaruit ik mijn energie en inspiratie haal. Het is een voorrecht dat ik mijn passie steeds verder uit kan voeren en op deze manier voor mezelf heb kunnen beginnen.

Vanaf mijn 18e (maar onbewust al veel eerder) weet ik dat fotografie mijn grote passie is. Ik ben dagelijks er mee bezig en ik ontwikkel mij er steeds verder in.

In 2014, nadat ik mijn opleiding aan het Nimeto in Utrecht heb afgerond, ben ik dan ook begonnen met een opleiding Toegepaste Fotografie op de Fotovakschool in Amsterdam waar ik veel techniek geleerd heb en hele leuke en interessante mensen heb mogen ontmoeten.

Verder ben ik een trotse mama van een prachtige zoon Euan die geboren is op 28-10-2016. Daarom vind ik het extra leuk om met andere mama’s en mama’s to be ervaringen te delen als ze bij mij komen voor een fotosessie.

Al mijn foto’s maak ik met veel liefde voor de kleine momentjes in het leven! – liefs, Katja